Dansk Julebuffet

Julemenu – som i de gode gamle dage

Inspireret af det gode danske køkken i 1950´erne og frem til nu.

Klassiske Kolde Retter

  • Karrysild med kapers, dild og rødløg
  • Gravad laks med klassisk sennepsdressing
  • Æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise, urter og citron
  • Rosastegt roastbeef med pickles og peberrodscreme
  • Lækker frisk blandet salat med appelsin, valnødder og snittet æbler
  • To slags lækkert hjemmebagt brød, rugbrød og smør

Varme Jule Specialiteter

  • Flæskesteg med rødkål, hvide kartofler og skysovs
  • Lune mørbradbøffer med champignon à la crème
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Langtidsstegt okse med glaserede løg og gulerødder
  • Varme fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
  • Gratineret spinattærte

Julesødt & Ost

  • Hjemmelavet ris a la mande med en fantastisk kirsebærsauce
  • Honningkage med appelsincreme
  • Chokoladekage med ganache
  • Frugtsalat med gammeldags vaniljecreme
  • Moden brie med blommekompot og kiks, for alle ostefeinschmeckere
  • Mandariner, dadler, figner og juleknas med chokolade

menu_1000x1500

Udskriv vores julemenu

Her kan du udskrive hele julemenuen – Julebuffet udskriv

Historien om “Tarteletter med høns i asparges”

Navnet “tartelet” kommer af det franske ord “tartelette”, der betyder tærte. Den optræder første gang i en kogebog i 1785 som ‘tourteletter’. Dengang med syltetøj som fyld. Op igennem 1900 tallet at indeholde delikate sager som kalvebrisler og skildpadderagout. I slutningen af1950´erne blev tarteletter ”Borgerliggjort” og blev en decideret forret og fyldes med f. eks. ”Høns i Asparges”, og det blev en tradition at servere tarteletter til festlige lejligheder og til julefrokost. I kan glæde jer til at smage “Tarteletter med høns i asparges” på den lækre danske julebuffet i B&W Grand Ballroom – En stor succes og bringer altid gensynsglæde!

Ris a la mande 1950´erne juledessert nr. 1

“Ris a la mande” er en dansk tradition, der kendes fra omkring 1900, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere risalamande med kirsebærsauce til jul i stedet for risengrød. Tidligere var risengrød af importerede ris og kanel en eksklusiv spise. I de første 50 år af det 20. århundrede var det risengrøden, der var den mest almindelige danske julespise. Først i 1950´erne blev risalamanden den danske juledessert nummer 1. På grund af manglen på ris og kanel kunne husmødrene læse i damebladene, at de kunne strække risengrøden ved at tilsætte flødeskum. Hermed blev julefrokost og juleaftenens dessert nr. 1 skabt.

 

Jukebox Lounge og hyggelig kaffebar

Hold julefrokost i et fantastisk 50’er univers med verdens største indendørs snevejr – en eventyrlig oplevelse. Hyg dig med kollegaerne i jukebox loungen, tag ski-liften til kaffebaren. Nyd den flotte oplevelse, når én meter store gigant julekugler daler ned fra loftet, når dansegulvet åbner – En julefrokost WOW-oplevelse!

Julefrokost - bestil billetter til hele firmaet 2017

 

Gem

Gem