Information

Praktisk Information

Om B&W Grand Ballroom

B&W Grand Ballroom ligger kun 10 minutter fra København City, og er et stort filmstudie med over 2700m2. B&W Grand Ballroom er en unik historisk lokation, et filmstudie helt uden søjler og niveauer. Salen har et smukt lysindfald fra den særpræget loftkonstruktion, samt imponerende lofthøjde på 10 meter. 

B&W GRAND BALLROOM
Refshalevej 167E
1432 København K

Kørsel fra Københavns centrum er ca. 8 min. Gratis bil-parkering under arrangementet, parkeringspladser anvises ved ankomst af B&W GRAND BALLROOM´s parkeringspersonale

Parkering ved B&W Grand Ballroom

B&W Grand Ballroom har gratis parkeringspladser i forbindelse med events og koncerter i B&W Grand Ballroom.

Reserver ekstra billetter

Har jeres firma brug for at vi reserverer nogle ekstra billetter til jeres julefrokost udover jeres købte billetter, kontakt venligst vores kundeservice på telefon 33 15 40 00 eller skriv til os på info@bestilbillet.dk

Køb af ekstra billetter når vi er tættere på datoen

Køb af ekstra billetter til en allerede afgivet julefrokostordre vil kunne ske indtil senest 30 dage før arrangementsdato, hvis ikke der er udsolgt. Denne ekstra tillægsbestilling vil så blive behandlet som én samlet bestilling sammen med jeres tidligere bestilling, så jeres gæster/selskab kommer til at sidde samlet.

Gratis shuttlebus til jeres medarbejdere

Gratis shuttlebusser kører fra B&W Grand Ballroom og til Hovedbanegården fra kl. 21:30-01:30.

Hyggelige julefrokostborde

Alle gæster sidder ved hyggelige borde á 24 personer med 12 på hver side af bordet. Ved én bestilling vil det specifikke antal af gæster sidde overfor hinanden ved bordet, f.eks. vil 10 gæster sidde 5 personer overfor hinanden ved bordet til denne magiske julefrokost.

Er I mere end 24 gæster i jeres selskab

Er I mere end 24 gæster, vil selskabet sidde samlet ved borde i forlængelse eller ved siden af hinanden, alt efter hvor mange gæster, der bestilles til. Et større julefrokostselskab kan derfor være fordelt på flere borde ved siden af hinanden eller i forlængelse, men altid i samme sektion, så gruppens samhørighed er størst.

Køb af hele borde – dvs. 24 pladser

Ønsker I ikke at dele bord med andre gæster, kan I vælge at købe samtlige 24 pladser til julefrokost 2017 i B&W Grand Ballroom –  svarende til et helt bord.

Vegetarer

Vi har sørget for at der er ekstra retter på vores julebuffet som tager særligt hensyn til gæster som er vegetarer, og der vil være menuskilte på dansk og engelsk ved alle retter så man tydeligt kan se hvad de indeholder – se hele menu her

Julemenu til Julefrokost 2018 i B&W Grand Ballroom

Klassiske Kolde Retter

Karrysild med kapers, dild og rødløg
Gravad laks med klassisk sennepsdressing
Æg med rejer pyntet med kaviar, mayonnaise, urter og citron
Rosastegt roastbeef med pickles og peberrodscreme
Lækker frisk blandet salat med appelsin, valnødder og snittet æbler
To slags lækkert hjemmebagt brød, rugbrød og smør

Varme Jule Specialiteter

Flæskesteg med rødkål, hvide kartofler og skysovs
Lune mørbradbøffer med champignon à la crème
Tarteletter med høns i asparges
Lun leverpostej med champignon og bacon
Langtidsstegt okse med glaserede løg og gulerødder
Varme fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
Gratineret spinattærte

Julesødt & Ost

Hjemmelavet ris a la mande med en fantastisk kirsebærsauce
Honningkage med appelsincreme
Chokoladekage med ganache
Frugtsalat med gammeldags vaniljecreme
Moden brie med blommekompot og kiks, for alle ostefeinschmeckere
Mandariner, dadler, figner og juleknas med chokolade

Behageligt lydniveau i hele salen

Stemningen i salen til julefrokost 2017  i B&W Grand Ballroom bliver helt fantastisk. Under middagen vil den hyggelige julemusik være rolig og dæmpet så det er muligt at hygge og snakke med sine kollegaer. Vores specielle lydsystem gør det muligt at musikken ved bordene efter middagen er dæmpet i forhold til området foran scenen, således at alle forsat kan sidde og hygge sig sammen ved bordene.

Billetpris & Billetgebyr

ALT er inkluderet i julefrokost billetprisen:

 • Hyggelige julestemning, høflige og smillende service
 • Velkomstdrink
 • Egne faste siddepladser ved hyggelige borde
 • Flotte og lækre danske julebuffeter
 • Juleknas
 • Coffee & Cookie Bar
 • Marshmallow Bar
 • Icecream Bar
 • Hotdog Bar
 • Chips & Peanuts Bar
 • Fri bar med øl, vin, sodavand & kildevand
 • Efter middagen fri bar med øl, vin, sodavand & kildevand samt long drinks og spiritus f.eks. Gin&Tonic, Screwdriver, Blue Hawaii, Rum&Cola m. fl.
 • Forrygende musikprogram med livebands og DJ
 • Arrangementet er fra kl. 18:00-01:00
 • Shuttlebusser til Hovedbanegården fra kl. 21:30-01:15
 • Billetpris 998,-kr. ekskl. moms pr. person

Billetpris 998,-kr. ex. moms  (1247,50 kr. inkl. moms) pr. person.

Der er et tillæg (billetgebyr) på 20 kr. ex. moms pr. billet

Private selskaber

Det er muligt at bestille julefrokost som privatperson eller privat forening, men i skal blot være oplyst om at billetpris er DKK 1272,50 inkl. moms og billetgebyr pr. person. Ved bestilling skal feltet på bestillings-formularen “FIRMANAVN” udfyldes med privat selskab eller foreningens navn.

Arrangøren

PB ACTION FEST & EVENTBUREAU er Danmarks største Eventbureau. PB ACTION har i mere end 25 år idéudviklet store kulturprojekter og fimaevents samt praktisk eksekveret dem fra start til succes, f.eks. opbygget en stor regnskov i Botanisk Have af 30.000 miljøvenlige balloner til støtte for bevarelse af regnskoven i Brasilien, koncert med “De Tre Kongelige Tenorer” samt store events på Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Geologisk Museum, Tøjhusmuseet m.fl. Læs mere om PB ACTION på www.pbaction.dk

Spørgsmål

Er du i tvivl om antal af billetter du skal bestille nu og her, ring til vores kundeservice der kan hjælpe dig med en løsning på 33 15 40 00

Historien om traditionen “Julefrokost”

Julen står for døren, og det er nu højtid for julefrokoster med et overflødighedshorn af mad, drikke og underholdning. I 1940’erne, ikke mindst under Besættelsen, begyndte personalet på både private og offentlige arbejdspladser at arrangere julefrokoster. Og den fælles spisning blev efter 1945 til en fest, hvor man også dansede i mødelokalerne eller kantinerne.

I 1950’erne er Julefrokosten blevet et begreb, en fast tradition på de fleste både store og små arbejdspladser. Dagbladet Information skriver i 1965 om denne nye juletradition, at det er blevet en arbejdspladsfest hvor “elementer som hierarki og social status ophæves”.

Om tiden før de store firmajulefrokoster skriver Anne-Lise Walsted fra Arbejdsmuseet i 1989 i “Dagligliv i Danmark i vor tid”: “Firmaer med sans for at skabe et godt klima har altid sørget for en årlig skovtur, julegratialer og middag for personalet, når virksomheden havde jubilæum. Når man gik hjem juleaftensdag kl.12, kunne der ønskes en god jul over en glas sherry. Eller måske havde man endda gjort den sidste fælles frokost, altså lillejuleaftensdag, lidt festlig ved at købe smørrebrød i en forretning. Der har været lige så mange forskellige traditioner, som der har været firmaer”.

Gem

%d bloggers like this: