LIVE BANDS HELE AFTENEN

Fantastiske LIVE Bands & DJ 

Vi har flere fantastiske LIVE bands på denne aften i B&W Grand Ballroom samt DJ der spiller de største dansehits gennem tiderne. De vil alle underholde og skabe den bedste julestemning!  

 

THE SCOOPS 

Ta´på en tidsrejse tilbage til de glade 50ere sammen med The Scoops. Alt er i orden når The Scoops indtager scenen i B&W Grand Ballroom. Selv forsangerens mikrofon er af samme model som The King “Elvis Presley” benyttede. Kort sagt: Stilen er lagt. Glæd jer til at opleve de fantastiske The Scoops som kendetegnes ved deres store glæde, varme, og kærlighed til Rock ‘n roll, som de stilrent fremfører med en sådan entusiasme og professionalisme i deres sceneoptræden , at de formår at få fat i publikum på en måde som ingen andre kan. Det giver en fantastisk stemning som får det hele til at swinge!

 

The Time Machine

The Time Machine har specialiseret sig i netop det, at gøre aftenen helt unik, publikum holdes i centrum! The Time Machine har gennem 15 år gang på gang vist sig, at være bandet der formår at skabe den fest, som sender gæsterne hjem med et smil på læben, ømme fødder og til tider hæse stemmer, efter tonsvis af fællessang.  Charlotte Vigel står fast i fronten og dirigerer tropperne. Vi kender Charlotte Vigel fra flere konstellationer: Som radiovært på The Voice, som en af ”Morgenhyrderne” på radio 100 Fm og som 90ernes Pop Prinsesse Tiggy. Med sig har hun nogle af Danmarks mest erfarne musikere, som er landskendt fra flere store tv-shows og har spillet med en lang række af tidens største og mest kendte kunstnere.

 

En af Danmarks bedste DJ´s skaber den bedste julefrokost stemning!

Det bliver en festlig firmajulefrokost i 1950´er univers med de største dansehits fra 1950´ernes Rock N Roll f.eks. Chuck Berry “Johnny B Goode”, , Jerry Lee Lewis, ‘Great Balls of Fire’, Little Richard, “Tutti Frutti”, Elvis Presley “Heartbreak Hotel“, og de store filmhits fra f.eks. filmen Grease – “You’re the One That I Want”, “Greased Lightning”, “Summer Nights” samt klassikerne fra filmen Dirty Dancing “(I’ve Had) The Time of My Life” og mange flere…

Køb billetter